Virksomhedsoplysninger

Dit Træningsunivers administreres og ejes af Dyrecoach

Dyrecoach
Asmusvænget 23
8530 Hjortshøj
CVR 36230541

og Svanes Dyr

Svanes Dyr
Klydevej 15B
8740 Brædstrup
CVR 35903100

Herefter nævnt som virksomhedsparterne.

 

Priser og betaling

Alle beløb er i DKK: Danske kroner og er inkl. moms. Der tages forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Desuden forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke.

Dit Træningsunivers modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron og Mastercard. Betaling vil blive trukket på din konto straks efter køb.

Dit Træningsunivers bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

 

Levering

Levering af produktet sker umiddelbart efter køb. Visse onlinekurser afholdes som et forløb og enkelte moduler vil derfor frigives over den angivne tid.

 

Fortrydelsesret

På enkeltstående onlinekurser ydes der inden returret.

På onlinekurser der forløber over tid ydes der returret indtil kurset er 25 % inde i forløbet (fx til og med 2 dage inde i et 8 dages forløb), derefter ydes der ingen returret. Tilbagebetaling er mulig, såfremt du kontakter os indenfor tidsfristen.

 

Købsbetingelser

Alle rettigheder til onlinekurserne, tekst- og lydfiler, videofiler, samt workshops og events tilhører ligeligt Dyrecoach (CVR 36230541) og Svanes Dyr (CVR 35903100). Alt materiale er beskyttet af copyright lovgivning, og må derfor ikke deles, kopieres eller plagieres. Køber opnår udelukkende rettigheder til at anvende købet til privat brug. Digitale produkter og materialer skal behandles fortroligt og må ikke udleveres eller videregives til tredjemand. Brud på dette medfører retsforfølgning.

Alle onlinekurser købes og anvendes på eget ansvar og kan ikke erstatte eventuelle behov for konkret adfærdsbehandling og personlig rådgivning til problemadfærd. Alle kurser skal derfor opfattes som inspiration og anvendes herefter. Personer der oplever problemadfærd hos deres kæledyr anbefales altid at konsultere en certificeret adfærdskonsulent direkte. Camilla Bruhn og Dyrecoach, samt Sabrina Svane og Svanes Dyr kan derfor ikke drages til ansvar for direkte eller indirekte følger, som produkterne måtte medføre.

 

Databehandling

I forbindelse med dit køb af onlinekursus og tilmelding til nyhedsbrev, der administreres af virksomhedsparterne, vil dine almindelige personoplysninger opbevares. Disse oplysninger indbefatter dit fulde navn, adresse, telefonnummer, mailadresse og eventuelle andre oplysninger, som der er angivet i forbindelse med køb og tilmelding. Alle data angivet gemmes i en krypteret database. Du kan til enhver tid bede virksomhedsparterne om at slette disse oplysninger.

 

Kontakt

Ved spørgsmål kontakt:

Camilla Bruhn  ¤  Dyrecoach.dk  ¤  info@dyrecoach.dk

Sabrina Svane  ¤  SvanesDyr.dk  ¤  info@svanesdyr.dk

 

Lov

Der anvendes den danske lovgivning i forbindelse med salg i webshoppen.

 

Ændringer

Virksomhedsparterne kan ændre handelsbetingelser ensidigt.