– Med hjertet på rette sted!

Mit navn er Camilla Bruhn. Jeg arbejder til dagligt som dyreadfærdskonsulent i Risskov, lidt udenfor Århus. Arbejdet med dyr har altid været min store passion. For at professionalisere den passion, tog jeg i 2011 uddannelserne som hundeadfærdsinstruktør og hestevelfærdsrådgiver på Center for Dyreterapi i Hirtshals, efterfulgt af uddannelsen som dyreadfærdskonsulent fra 2012-2014 samme sted.

Center for Dyreterapi i Hirtshals, er den eneste skole i Danmark, der er godkendt af den fælles europæiske organisation PetBc – Pet Education, Training & Behaviour Council. Et uddannelsesmæssigt kvalitetsstempel, som sikrer mine kunder den kvalitet de har krav på, når de indgår i et samarbejde med dyrecoach.dk.

Ud over de nævnte uddannelsesforløb, har jeg også deltaget i videreuddannende fagkurser indenfor fysiologisk behandling af både hunde og heste, og er ligeledes trænet i massage, osteopati og kranio sakral terapi. Det giver mig et bredt udvalg af muligheder rent fagligt.

I mit arbejde som dyreadfærdskonsulent bruger jeg i høj grad min faglige viden til at imødekomme mine kunders forespørgsler og problemstillinger. Derudover giver min mangeårige erhvervserfaring mig den rette nuancerede belast til, at kunne skræddersy behandlinger og træning efter individuelle behov. Både dyr og mennesker er vidt forskellige, og kræver derfor skræddersyede hensyn, hvis samarbejdet skal bære frugt.

Derfor skal du kontakte en dyreadfærdskonsulent

Som dyreadfærdskonsulent møder jeg ofte dyreejere, som famler lidt i blinde i forhold til både træning og kendskab til dyreadfærd. De elsker deres dyr, men mangler måske de rette redskaber og den rette viden til at forbedre hverdagen med dyret. Tilværelsen som dyreejer er dejlig, men det kan også være vanskeligt – særligt hvis båndet imellem dyret og mennesket ikke er så godt, som det kunne være.

Hos dyrecoach.dk kan du derfor både få professionel undervisning på hold, private lektioner og dyreterapi. Du får masser af konkrete redskaber og nyttige råd, som kan hjælpe dig med at forbedre kontakten imellem dig og dit dyr. I sidste ende handler det om livskvalitet for både dig og dit dyr. Und dig selv og dit dyr de bedst tænkelige forudsætninger med den rette professionelle sparring fra en uddannet dyreadfærdskonsulent.

Professionel sparring omkring dyreadfærd

Arbejdet som dyreadfærdsterapeut kræver i høj grad faglig viden og professionalisme. Det kræver den rette faglige sparring – sammenkoblet med en vedvarende arbejdsindsats fra dig som dyreejer. Hos dyrecoach.dk får du præcis det og meget mere. Jeg arbejder primært med hunde og heste, men kan også hjælpe med træning og terapeutisk behandling af andre dyr. Jeg har under min uddannelse og i min efterfølgende praksis, arbejdet med mange forskellige husdyr og gårddyr, men også zoologiske dyr fra helt andre himmelstrøg. Kontakt mig derfor endelig for mere information.

Til dig der elsker dyr

Hvis du, ligesom jeg, elsker dyr, vil livet med dyr uden tvivl øge din livskvalitet. Livet med et velfungerende og velafbalanceret dyr er en sand gave. Det samler familien og spreder kærlighed og nærvær.

Før I anskaffer jer et kæledyr, bør I imidlertid undersøge, hvilket dyr passer bedst til jeres hverdag og personlighed. Sæt jer godt ind i dyrets race og natur. Det nytter fx ikke noget at købe en Siberian Husky som kræver masser af fysisk aktivitet, hvis I foretrækker afslapning i hjemmet. Et dårligt match af kæledyr kan ødelægge rigtig meget – både for dyret og for jeres hverdag.

Har I imidlertid fundet kæledyret, så husk at alle dyr behøver daglig omsorg og stimulerende trænning. Tilmeld jer gerne et af mine træningsforløb, eller gå selv i gang med træningen og med at indsamle lidt viden omkring dyrets adfærd – uanset hvad, ønsker jeg jer stor fornøjelse med livet som dyreejere.