Søger du en professionel hundeadfærdsbehandler, så kontakt dyrecoach.dk – din professionelle hunde adfærdstræner i Jylland!

Derfor skal du kontakte en hundeadfærdsbehandler

Rigtig mange hundeejere oplever, at deres hund udvikler uhensigtsmæssige adfærdsproblemer. Hunden bliver svær at styre, ødelægger husets inventar, hyler og gør eller lignende. Hunden er måske også aggressiv overfor mennesker og dyr. Uanset hvilke problemer I sidder med som hundeejere, kan I få hjælp og rådgivning af hundeadfærdsbehandler Camilla Bruhn fra dyrecoach.dk.

Problematisk hundeadfærd

Det er ikke alle der ser et problem i, at hunden har nogle uhensigtsmæssige karaktertræk. Ikke desto mindre kan en hundeadfærdsbehandler hurtigt hjælpe jer til en nemmere hverdag. I kan bl.a. få hjælp til, at afhjælpe følgende adfærdsproblemer:

  • Hunden knurrer af dig, andre mennesker og dyr
  • Hunden gør meget – også på uhensigtsmæssige tidspunkter af døgnet
  • Hunden gør eller hyler, når den er alene hjemme
  • Hunden er ikke renlig
  • Hunden bider i hjemmets inventar
  • Hunden er bange for høje lyde
  • Hunden trækker konstant i snoren, når I er ude
  • Hunden springer op ad andre mennesker
  • Hunden kommer ikke, når du kalder

De fleste af de ovennævnte adfærdsproblemer kan forholdsvist nemt afhjælpes med den rette rådgivning fra en professionel hundeadfærdsbehandler, så hvorfor ikke gøre hverdagen lettere og mere hyggelig for både dig og din hund?

Adfærdsbehandling af aggressive hunde

Hunde bliver ikke født aggressive eller konfliktsøgende. Føler de sig imidlertid truet, udvikler de hurtigt aggressiv adfærd. Det samme gælder, hvis hunden forsvarer “sin flok”. Opfører din hund sig derfor aggressivt over for mennesker, er årsagen højst sandsynligt at den er bange. Måske er den ikke tryg i mødet med andre mennesker. Det er vigtigt at hvalpe socialiseres, så de vender sig til andre hunde og mennesker. Trænes det ikke, kan mødet med mennesker og dyr gøre hunden bange og aggressiv – særligt når den er fuldvoksen.

Aggressiv hundeadfærd er farlig og kræver handling i form af professionel adfærdsbehandling. Det hjælper ikke at slå hunden, da det kun vil fremme aggressiviteten – Vold avler kun mere vold. Skrider du imidlertid ikke ind overfor din hunds aggressive opførsel på anden vis, kan det i sidste ende medføre at hunden angriber børn, voksne og andre dyr. Sker det, vil hunden i de fleste tilfælde blive aflivet. Et stort tab, som kunne være undgået med hjælp fra en hunde adfærdsbehandler.

Derfor er din hund aggressiv

Oftest skyldes aggressiv hundeadfærd, som nævnt tidligere, at hunden er bange eller ikke er blevet trænet i socialisering som hvalp. Aggressiviteten kan imidlertid også skyldes understimulering. Ligesom ved mennesker, trænger hunde også til løbende stimulering, for at kunne fungere ordentligt i hverdagen.

Slutteligt kan hundens aggressive opførsel også skyldes, at den tidligere har været udsat for traumatiserende oplevelser, misrøgt eller stress. Mishandles en hund, sætter det naturligt nok spor på dens sjæl. Det betyder imidlertid ikke, at man ikke kan ændre hundens adfærd. Søg hjælp fra en professionel hunde adfærdstræner, og giv din hund en ny chance. Det fortjener vi alle – særligt vores kæledyr. De har jo kun os.

Sådan afhjælper du den aggressive adfærd hos din hund

Den bedste måde at afhjælpe aggressiv hundeadfærd vil altid være forebyggelse. Har du en hvalp, kan hvalpetræning være til stor hjælp. Her lærer hunden at omgåes andre mennesker og hunde på en sund måde. Derudover skal du som hundeejer aflæse din hunds signaler rigtigt. Alt dette og meget mere kan en hunde adfærdsbehandler hjælpe dig med at se og handle på. Skab en bedre fremtid for dig og din hund med den rette vejledning og hunde adfærdsbehandling.

Bestil en konsultation ved din hunde adfærds træner i Jylland

En professionel adfærdskonsultation hos dyrecoach.dk varer typisk 1-2 timer og foregår i dit hjem. Konsultationen omfatter en grundig gennemgang af det aktuelle problem, samt baggrundsanalyse og evaluering. Derudover arbejder vi med relevante øvelser, så du og din familie får råd og vejledning til den fremadrettede håndtering af problemet.

Priser for hundeadfærdsbehandlinger

På hverdage før kl. 17.00: 1½ time + fri opfølgning pr. mail eller telefon: 1.800 kr.
I weekender/hverdage efter kl. 17.00: 1½ time + fri opfølgning pr. mail eller telefon: 1.950 kr.
Kørselstillæg: Udregnes efter kørsels tid.