Hos dyrecoach.dk tilbydes professionel hestetræning – særligt fra jorden. Kvalitetsbevidst hestetræning som skaber den kontakt og nærhed, du ønsker i samværet med din hest.

Hestetræning fra jorden

Når du arbejder med hestetræning fra jorden, er der flere elementer og adfærdsmæssige detaljer, som din hestetræner fra dyrecoach.dk tager højde for. Nuancer i hestens adfærd, som kan være vanskelige at se fra ryggen af dyret. Samarbejdet imellem hest og rytter fra jorden er derfor anderledes, end når du træner hesten fra ryggen. Har du en nervøs hest, er hestetræning fra jorden et virkningsfuldt alternativ til almindelig hestetræning. Det får hesten til at slappe af, og skaber et dybere psykisk bånd menneske og dyr imellem.

Hos dyrecoach.dk trænes følgende fra jorden:

  • At få hesten til at flytte sig uden at røre den, også kendt som fjernkontrol
  • Trailerlæsning
  • Longearbejde med udgangspunkt i hestens biomekanik
  • Forskellige tricks som fx spanske skridt, neje
  • Såkaldt habituering – tilvænning til “farlige ting” som fx plastikposer, paraplyer, gang over presenninger
  • Klikke-træning
  • Håndteringsøvelser som bakke-gang, gå-stop, stå, sidepass m.m.

Hestetræning fra ryggen

Ønsker du hestetræning fra ryggen foregår det ved privat undervisning – oftest der hvor du har din hest opstaldet. Din hestetræner fra dyrecoach.dk rådgiver dig professionelt både indenfor spring, dressur og andre former for hestetræning. Du kan forvente professionel undervisning fra en fagperson med mange års erfaring med heste og andre dyr. Kvalitetsbevidste fordele som kan hjælpe dig med at videreudvikle dine egne færdigheder som rytter – samtidig med at din hest stimuleres på bedste vis. Et samarbejde som kan hjælper jer med, at nå de ønskede resultater.

Derfor skal du træne med din hest

Der er mange gode grunde til at træne med din hest, og mange gode grunde til, at få en professionel hestetræner ind over. Det vigtigste er, at du bliver opmærksom på, hvordan din hest lærer. Heste er flugtdyr. De er bygget til at sætte i løb, hvis de bliver skræmte. Det karaktertræk kan neddæmpes med god hestetræning. Fjern presset fra hesten med belønninger – det gør træningen sjov for jer begge. Du har muligheden for at opbygge et helt særligt bånd til din hest. Et fundament baseret på tillid og tryghed. Det bånd kan du få hjælp til at etablere i samarbejde med dyrecoach.dk.

Ved hestetræning tilbyder dyrecoach.dk kun privat hestetræning

Hestetræning fra jorden på hverdage inden kl. 17: 650 kr./t.
Hestetræning fra jorden i weekenden eller efter kl 17 på hverdage: 800 kr./t.
3-turs kort til hestetræning fra jorden: 1.500 kr.

Skal træningen foregå hos jer, indberegnes et kørselstillæg på 3,80 kr. pr. km